ПЛАМЕН САМУИЛОВ

Фотографията е моето призвание!

Здравейте! Казвам се Пламен Самуилов, трудно ми е да говоря за себе си, защото съм избрал снимките да говорят за личността ми…
Роден съм в гр, Карлово през 1992г. и до деветнадесет годишна възраст живея в района, след което се установявам в гр, София и реално от този момент започва професионалният ми преход към Фотографията. В детството си имах голям интерес да снимам, но в един момент прецених да се развивам в тази област и виждах, че нещата ми се получаваха доста задоволително. Професионално с фотография се занимавам от 2013г.
През 2015г. завърших НАТФИЗ “Кръстю Сарафов” със специалност фотография в курса на проф. Теодор Янев! През годините имам множество обучения и практики, които ми помогнаха да се развия успешно към днешна дата.
През Юли, 2014г. успях да осъществя една от мечтите ми, а именно собствената ми изложба в къща-музей “Иван Вазов” гр. Сопот. Изложбата, която осъществих е с подкрепата на директора на музея в гр. Сопот, Стефан Филчев.
Фотографията ме срещна с режисьора Ники Априлов и заедно успяхме да се сработим много добре.
През годините създадох успешни проекти с гиганти като Andrews, Zara, H&M, Playboy, TBI BANK, Intelika Agency, WebSolution

Във фотографията Винаги трябва да има и история…

Благодаря на клиентите, които се доверяват на опита и виждането ми за Фотография!

Clients:  Andrews Fashion, H&M, Zara, Playboy, Snimkitevi, Intelika, WebSolution, Фрезкомерс ЕООД
Industry:  Fashion, Food, Lifestyle, Products, Magazine